En uundgåelig længsel af Julia Quinn - Bogfinkens bogblog

En uundgåelig længsel af Julia Quinn

| Sponsoreret indlæg |

En uundgåelig længsel af Julia Quinn - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: En uundgåelig længsel // Forfatter(e):  Julia Quinn // Forlag:  People’s Press // ISBN: 9788772380896 // Serie: Familien Bridgerton #4 // Udg. dato: 01-12-2020 // Original titel: Romancing Mister Bridgerton // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg har tidligere anmeldt Den ugifte hertugEn uventet forelskelse og En fortryllende hemmelighed.

En uundgåelig længsel er fortællingen om Penelope Featherington og Colin Bridgerton

Fjerde bog i Bridgerton-føjetonen følger Penelope Featherington. Penelope er den pige, som måske ikke er så attraktiv for de højere stående mænd at ægte. Hun er en ud af mange i familien og ikke den, der har det kønneste ansigt eller mest eftertragtede kompetencer. Og så er hun uhjælpeligt forelsket i sin bedste venindes bror. Colin er træt af at være kendt som charmør og blive beskrevet som sådan hos sladderskribenten lady Whistledown. Han vender hjem efter en længere rejse og kommer hjem til en verden og en Penelope, der har forandret sig.

Vi er tilbage i overklassen med deres sladder og intriger

Jeg elsker Bridgerton-fortællingen. Især indslagene med lady Whistledown bringer humor til historien med de små sladderindslag. Denne fortælling er nok det mest usandsynlige par, der fortælles om. Penelope Featherington og Colin Bridgerton. Han er af den mest agtede skare af ungkarle. Hun er en tyk pige fra en lavere klasse. Han ser hende som sin ekstra lillesøster – i hvert fald indtil han kommer hjem fra sin rejse til en forvandlet Penelope. Det er lidt ærgerligt, historien går ud på, han først ser hende som en potentiel hustru efter hun taber sig og bliver attraktiv. Det er sådan lidt meh.. Men alt i alt er denne fjerde bog i fortællingen lige så underholdende og morsom som de øvrige. Hele serien er anbefalelsesværdig til underholdningslæsning.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.