Det begyndte i en elevator af Jasmine Guillory - Bogfinkens bogblog

Det begyndte i en elevator af Jasmine Guillory

| Sponsoreret indlæg |

Det begyndte i en elevator af Jasmine Guillory - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

 Titel: Det begyndte i en elevator // Forfatter(e): Jasmine Guillory // Forlag: Palatium Books // ISBN: 9788772313993 // Serie: – // Udg. dato: 22-05-2021 // Original titel: The Wedding Date // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Det begyndte i en elevator – to mennesker, en elevator, et bryllup…

Alexa Monroe er bosat i Berkeley og arbejder som borgmesterens personalechef. Vi møder hende i opgangen til et hotel, hvor hun skal besøge sin søster og fejre dennes fremgang på arbejdet. Derfor ankommer hun også med kiks, ost og vin i tasken. Hun strander imidlertid i elevatoren sammen med Drew Nichols. Drew bor i Los Angeles og arbejder som pædiatrisk operationslæge. Han er single og har ikke tænkt sig at ændre på det. Han står for at skulle til et bryllup. Ikke et hvilket som helst bryllup – brylluppet for hans tidligere bedste ven og ekskæreste. Og han er forlover. Og hans date har meldt afbud efter, han gav besked om han kom med +1. Det samt provianten i Alexas taske starter noget mellem de to, der hurtigt eskalerer til en falsk date til et bryllup og måske meget mere.

Selve historien er basal og let forudsigelig, men det fungerer 100 %

Jeg delvist læste og lyttede Det begyndte i en elevator, og jeg var lige underholdt. Historien omkring de to var morsom, hyggelig og letlæselig. Vi bliver præsenteret for nogle velskrevne
personer, som er lette at relatere til og forstå. Personerne beskrives på godt og ondt, så det føles som om, vi lærer dem godt at kende. Jeg elsker, når personerne virker ægte og jeg kan relatere til
dem. Det kunne jeg her, selv om jeg slet ikke har noget tilfælles med dem. Historien er meget basal – altså to mennesker, der mødes i en elevator og skal fake-date til et bryllup. Det kan de fleste godt se, hvor er på vej hen. Men det fungerer 100 % alligevel. Historien er sød og jeg elskede hvordan gnisterne mellem de to blev varmere og varmere, selv om der skulle mange bump til på vejen. Alexa er faktisk en meget interessant person. Både på grund af, hun ikke er hvid og samtidig buttet.

Især de to ting fremhæves mange gange, som for eksempel om hun er den eneste farvede til brylluppet og den slags. Historien sætter på en måde lidt fokus på den hverdagsracisme der
foregår mange steder, og samtidig hvordan en succesfuld person på indersiden også kan være usikker og føle sig forkert. Jeg elsker, når der stikkes lidt dybere i en ellers simpel historie – 100 % fan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.