Søde, røde sommerdrømme af Christoffer Holst - Bogfinkens bogblog

Søde røde sommerdrømme af Christoffer Holst

| Sponsoreret indlæg |

Søde, røde sommerdrømme af Christoffer Holst - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Søde røde sommerdrømme // Forfatter(e):  Christoffer Holst // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702285208 // Serie: Cilla Storm #1 // Udg. dato: 26-03-2020 // Original titel: Söta, röda sommardrömme // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Søde røde sommerdrømme lader os møde Cilla Storm for første gang

Cilla Storm er midt i en ret mærkelig og ikke helt god fase i sit liv. Hun er nemlig lige blevet forladt af sin kæreste, og hendes karriere er heller ikke fantastisk. Hun har derfor købt sig et kolonihavehus på Bullholmen i den Stockholmske skærgård. Uden at kende til kolonihavehus-livet i forvejen eller vide, hvad hun egentlig skal. Hun vil bare prøve noget nyt og kurere sit knuste hjerte. Og hvilket bedre sted end sådan et idyllisk sted. Hun bliver endda også lynhurtigt venner med hendes nye nabo i kolonihaven. Men så sker der et mord, som hvirvler Cilla Storm lige ind midt i det hele.

Jeg kendte ikke til forfatteren på forhånd, men jeg blev fanget fuldstændig i løbet af få sider. Personerne er velbeskrevet og omgivelserne lige så. Det er ikke nogen hardcore krimi, men det er jeg også fan af. Det er en blanding af krimi og kærlighed – hvilket fungerer eminent. Søde røde sommerdrømme er en god start på en interessant serie. Interessante personer, lækre omgivelser og en blanding af kærlighed og mystisk. Det fungerer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.