Sweet Home Dalarna af Karin Janson - Bogfinkens bogblog

Sweet Home Dalarna af Karin Janson

| Sponsoreret indlæg |

Sweet Home Dalarna af Karin Janson - Bogfinkens bogblog

★★★☆☆

Titel: Sweet Home Dalarna // Forfatter(e):  Karin Janson // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788772314891 // Serie: – // Udg. dato: 26-04-2021 // Original titel: Sweet Home Dalarna // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Sweet home Dalarna er historien om Madde og Niklas

Madde Johansson er født, opvokset og trives i Dalarna. Hun arbejder som beslagsmed og vil gerne overtage firmaet, når det en dag bliver muligt. Hendes liv går derfor med arbejdet, de mennesker hun kender og så hendes on/off forhold til hendes kedelige eks Jonte. Så dukker Niklas op. Niklas kommer fra Stockholm og er spændende. Han er ny og anderledes, og Madde forelsker sig. Men Niklas er storbymenneske, så han skal tilbage til Stockholm – Dalarna er ikke hans hjem. Hvad skal der ske med dem?

Jeg må indrømme, jeg faldt aldrig helt for fortællingen. Den er for så vidt ganske virkelighedstro med realistiske konflikter, problemer og personligheder. Men.. Jeg kunne virkelig bare ikke døje hovedpersonen Madde. Jeg beklager – men hun er bare ikke beskrevet vanvittigt sympatisk. Hun ødelagde virkelig historien for mig. Den blev for sort/hvid – land vs. by, hvem skal gå på kompromis!?

Altså forstå mig ret.. Det er en sød historie. Der er kærlighed, følelser, konflikter, drama og udvikling. Men den kører meget i ring og blev for langtrukken til min smag. Opsummeret – sød historie, letlæselig og underholdning. Men lad være med at lede efter en dybere fortælling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.