Blå blå efterårsbølger af Christoffer Holst - Bogfinkens bogblog

Blå blå efterårsbølger af Christoffer Holst

| Sponsoreret indlæg |

Blå blå efterårsbølger af Christoffer Holst - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Blå blå efterårsbølger // Forfatter(e):  Christoffer Holst // Forlag:  Flamingo // ISBN: 9788702285239 // Serie: Cilla Storm #2 // Udg. dato: 03-09-2020 // Original titel: Blå, blå höstvågar // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Blå blå efterårsbølger fortsætter Cilla Storms historie

Cilla Storm arbejder nu som kriminalreporter, og i hendes nye job får hun til opgave at grave i, hvad der skete med societystjernen Laila Damm i 1988. Hun forsvandt sporløst dengang, og sporene leder Cilla en tur til Stockholms skærgård. Sideløbende med det, rejser skuespilleren Ella Svensson til Nordirland og siden til Sverige. Her krydser hendes og Cillas veje, hvilket skal vise sig at lede til en hel ny rejse.

Det her er endnu en perle fra Christoffer Holst. En god blanding af krimi og feel-good kærlighedshistorie. Persongalleriet er endnu en gang eminent beskrevet og det samme er omgivelserne. Absolut fan af denne serie – jeg glæder mig til mange flere. Jeg kan godt lide blandingen af kærlighed og krimi. Det fungerer rigtig fint med mystik og mord uden at det bliver blodigt og skræmmende. Det er en god hyggelig bog, hvor man kan gætte på morderen og plottwists hele vejen igennem. Og tage fejl.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.