Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood - Bogfinkens bogblog

Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood

| Sponsoreret indlæg |

Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood - Bogfinkens bogblog

★★★★☆

Titel: Lydbogsindlæseren i Woodlake // Forfatter(e):  Carey Heywood // Forlag:  Palatium Books // ISBN: 9788793834651 // Serie: Woodlake #4 // Udg. dato: 22-06-2021 // Original titel: My Perfect Fix // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Så nåede vi til 4. og sidste bog i Woodlake serien. De tre foregående er Et rigtigt håndværkertilbud, Der går altid et tog til New York og Hjem til stjernerne.

Lydbogsindlæseren i Woodlake er Lucy Olson

Lucy beslutter sig for at flytte fra storbyen Colorado til den lille by Woodlake i New England for at være tættere på sin bedstefar. Hendes arbejde som lydbogsindlæser kan hun alligevel gøre overalt, så det er uden betydning. Hendes kæreste flytter med, men ikke længe efter den beslutning er der problemer mellem dem. Han er slet ikke glad for at skulle flytte med, så det er under protester og brokkeri. Men til Woodlake kommer de. Efter en masse tumult og livsændrende hændelser, ender Lucy i et hus som lejer hos den sidste af Thompson brødrene. Den ubekymrede damernes ven, rapkæftet og brysk møder den intelligente og lige så rapkæftede Lucy. Og så slår stemningen gnister…

Hvad kan jeg sige.. Carey Heywood skriver altid eminent. Selvom historien til dels er forudsigelig, elsker jeg de mange følelser, gnister, flagrende sommerfugle og smil, som hendes historier altid forårsager. Hun skriver simpelthen så mange følelser ud i sine bøger, at det er umuligt ikke at forelske sig lidt i personerne. Eminent afslutning på historien med en lige så skæppeskøn historie som de foregående. Absolut anbefalelsesværdig for romantikere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.