Hvor lyset slipper ind af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

Hvor lyset slipper ind af Louise Penny

| Sponsoreret indlæg |

Hvor lyset slipper ind af Louise Penny - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Hvor lyset slipper ind // Forfatter(e):  Louise Penny // Forlag:  Hr. Ferdinand // ISBN: 9788740068184 // Serie: Armand Gamache #9 // Udg. dato: 05-07-2021 // Original titel: How the Light Gets in // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Jeg tror aldrig tidligere, jeg har læst en serie, hvor jeg er nået til bog 9. Men Louise Pennys serie kan jeg simpelthen ikke slippe igen.

Hvor lyset slipper ind sker der et julemord med forbindelse til Three Pines

I Three Pines går livet sin vante gang. Det er blevet vinter og snart jul. Myrna Landers har besøg af en veninde, der virker til endelig at føle sig veltilpas i byen. Hun udtrykker planer om at vende tilbage og holde jul i Three Pines. Så langt kommer hun dog ikke. Da Myrna Landers ikke kan komme i kontakt med hende efter hendes hjemkomst, kontakter hun Armand Gamache. Han har problemer i spandevis. Hans afdeling er i opløsning under fremmarch af Francoeur. Alle hans ansatte er spredt for alle vinde, så Gamache er forladt, og ensom. Men han drager endnu en gang mod Three Pines for at hjælpe sin ven.

Armand Gamache er stadig min favoritefterforsker!

Jeg er én af dem, der har notifikationer på i min Mofibo-app på, hvornår der kommer en ny bog af Louise Penny. Jeg sluger hende Three Pines bøger med det samme, de kommer ud. Sådan virker de på mig. Endnu en gang dykker Armand Gamache ned i et mord. Det jeg godt kan lide er, hvordan historien spindes. Vi får ikke af vide med det samme, hvem der er myrdet, ligesom oplysningerne om mordet spindes frem tråd efter tråd. Det får historien til at dukke frem lidt efter lidt, så man kun kan gætte på morderen og udfaldet hele vejen. Og tage fejl. Jeg har ikke én eneste gang gættet den rigtige morder endnu.. Armand Gamache er sådan en sympatisk og hyggelig mand, og hans måde at opklare mord på hænger 100 % sammen med hans person. Generelt synes jeg, Louise Penny formår at skabe og beskrive sit persongalleri eminent hver eneste gang.

Faktisk vil jeg godt indrømme, jeg (også) denne gang fældede en tåre til historien. Selv om det er en krimi. Men punktet med Jean-Guy Beauvois, Ruth Zardo og Rosa. Åh mit hjerte.

Jeg kan simpelthen ikke anbefale den her serie nok!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.