Ketoflex - Forny din krop på fire uger af Thorbjörg Hafsteinsdottir - Bogfinkens bogblog

Ketoflex af Thorbjörg Hafsteinsdottir

| Sponsoreret indlæg |

Ketoflex - Forny din krop på fire uger af Thorbjörg Hafsteinsdottir - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: KETOFLEX – Forny din krop på fire uger // Forfatter(e):  Thorbjörg Hafsteinsdóttir // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740070408 // Serie: – // Udg. dato: 12-05-2021 // Original titel: Ketóflex 3-3-1 diæten // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

For den der har fulgt bloggen her noget tid, er det nok ingen overraskelse, at jeg spiser lowcarb. I hvert fald ikke hvis man bedømmer på antallet af KETO bøger, jeg har anmeldt her på bloggen. Derfor var jeg der også med det samme, da jeg så, at Politikens Forlag udgav denne nye KETOFLEX.

KETOFLEX 3-3-1

Hvor vi kender den traditionelle KETO, som går ud på at spise max 20 g. kulhydrat om dagen og dermed opnå ketosetilstand, er KETOFLEX noget lidt andet. Eller snarere en videreudvikling af KETO levemåden. I denne flex-tilstand har man tre ketodage, tre dage i opladning og én fridag. Det betyder omsat til jævn dansk, at man har tre dage på meget restriktiv kulhydrat, tre løse dage med lidt flere kulhydrater og så én dag hvor man kan spise frit. Det er dog en kost, der kræver, ar man er fedttilvænnet og i ketose, inden man begynder på 3-3-1. Kostmåden er “udviklet” for dem, der oplever KETO som værende restriktiv og hvis hormonsystem har brug for variation, for ikke at stagnere i kosten.

Letlæselig, interessant, informativ

Jeg benytter mig ikke selv af kostmåden ketoflex. Det gør jeg ikke, fordi jeg sjældent er striks nok til egentlig at være i ketose – jeg nyder bare fordelene af lowcarb kost. Men jeg synes, bogen var meget interessant. Samtidig var den letlæselig og informativ. Forfatteren, der selv er biohacker, har gjort meget ud af at komme med relevant information. Også uden at det blev for tungt og kedeligt. Bogen er ikke en basisbog, men den er god, når man ved noget om keto og ønsker mere. Det er et godt tillæg til eksempelvis Madbandittens bøger om KETO. Så har man mulighed for både at få det grundlæggende og tage skridtet videre. Virkelig fint opslagsværk!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.