Fra Strategi til Succes - følger du strømmen eller lever du drømmen? af Tina Katja Lund Andersen - Bogfinkens bogblog

Fra Strategi til Succes af Tina Katja Lund Andersen

| Sponsoreret indlæg |

Fra Strategi til Succes - følger du strømmen eller lever du drømmen? af Tina Katja Lund Andersen - Bogfinkens bogblog

★★★★★

Titel: Fra strategi til succes// Forfatter(e):  Tina Katja Lund Andersen // Forlag:  – // ISBN: 9788797230305 // Serie: – // Udg. dato: 28-07-2020 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

“Fra strategi til succes” er en selvhjælpsbog fra A-Z

“Kunsten at skabe drømme bevidst” står der på bagsiden af denne bog. Det er en selvhjælpsbog, der tager dig igennem skridtene fra at skabe en vision, sætte et mål og træne dit mindset til at dykke dybere og opnå balancen mellem indre og ydre verden. Det sker gennem en gennemarbejdet strategi samt bevidste handlinger. Det er en værktøjskasse til at udleve dit potentiale og gøre drøm til virkelighed. I know, det lyder meget højtflyvende, og jeg er altid selv skeptisk overfor den slags klichéer, men det har sandhed i sig. Jeg må nok indrømme, jeg ikke altid er den bedste til at være positiv og åbensindet. Men bogen pillede alligevel ved noget, jeg jo egentlig godt vidste. Nemlig at vi kan ændre vores liv, verden og opfattelse med vores tanker, livssyn og bevidsthed.

“Du skaber livet i dine drømme. Lad nu drømmene skabe virkeligheden for dig.”

Dit why, livshjul, taknemmelighed

Der er mange måder at komme fra strategi til succes på. Bogen her er en fortælling og en værktøjskasse til mentalt arbejde. Ikke alene, men primært. Den hjælper ved at give en masse redskaber og værktøjer til, hvordan du kan arbejde med dig selv, dit mindset og dine tanker. Selv om mange måske vil rynke på næsen, er det utrolig brugbart. Jeg har brugt flere af redskaberne professionelt i forhold til arbejdsliv (F.eks. en virksomheds “WHY”), men aldrig personligt. Jeg kan dog nu godt se, hvordan mange af de samme redskaber kan bruges i forhold til at arbejde med sig selv og sine tanker og på den måde et andet mindset. Jeg er langtfra mål, men jeg vil helt sikkert anbefale bogen til andre, der er interesseret i at arbejde med sig selv, sit liv og sit mindset personligt og professionelt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.