Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Long time no see – en lille opdatering fra mig

Ja, long time no see – det kan jeg vist ikke rigtig sige på anden måde. Bloggen her har ligget stille længe, og det har den af mange årsager. Men faktisk ikke fordi jeg ikke har lyst til at skrive den længere. Der har bare været – og er – meget, der fylder i mit liv. Her i indlægget kommer jeg til at give et lille hurtigt recap af den sidste tid og også lidt om bøger og læsning.

Arbejde

Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Én af de primære årsager til stilheden på bloggen er faktisk, at jeg er kommet i arbejde. Tro det eller lad være – efter 3 (!!!) års ledighed, fandt jeg min hylde blandt skønne kolleger og bunkevis af nyheder i Nordjylland. Jeg arbejder nu som redaktionel koordinator på et online nyhedsmedie i Aalborg. Så kom til Aalborg med de litterære begivenheder, så skriver jeg gladeligt om dem! Jeg startede i praktik i februar og blev fastansat i april. Derfor er min tid ved siden af også blevet begrænset en del. Samtidig sidder jeg ved computeren 8 timer om dagen på arbejde, så det har ikke lokket så meget også at sidde her og skrive udenfor arbejdstiden.

Ordkraft

Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Jeg lyver ikke, når jeg siger, jeg gerne skriver om de litterære arrangementer i Nordjylland. Da Ordkraft kom til Aalborg var jeg selvsagt hurtig til at arrangere, det kunne indgå i min arbejdsdag, så jeg kunne tage forbi og lave en lille reportage derfra. Det var i øvrigt mit første Ordkraft og en interessant oplevelse.

Instagram

Long time no see - en lille opdatering på Bogfinkens bogblog

Den mest primære grund til stilheden er dog nok, at jeg er meget aktiv på en anden SoMe-kanal. Jeg har nemlig oprettet en Instagram konto, hvor jeg bruger urimeligt meget tid på at dele ud af rejsen i et stort vægttab, hverdagen som overvægtig, refleksioner over oplevelser, samfundet og meget mere. Lyder det interessant, finder du den under Instagram-brugernavnet @_blubberbelly_

Det litterære

Men men men. Det er ikke long time no see når det angår bøger. Jeg læser stadig – eller rettere lytter. Det bliver ikke til så mange fysiske eller digitale bøger. Til gengæld lytter jeg dagligt bøger. Det har jeg fået en hel kærlighed for nu. Lige nu lytter jeg til Familien Winther-serien af Katrine Wessel. Her er jeg nået til “Familiebånd” som vist er den sidste for nu.

Jeg ved ikke, om nogen stadig læser med her – men det var i hvert fald en lille opdatering på mit liv siden sidst. Jeg håber, du fortsat har det godt 🙂

2 tanker om “Long time no see – en lille opdatering fra mig”

  1. Jeg følger med her! Og også på din bogfinke-instagram og perifært din blubberbelly konto.
    Jeg har været (og er stadig) glad for din blog her og bruger den stadig til at finde inspiration til den næste bog. Primært youngadult og romantik. Kan du anbefale andre blogs eller influencere der anmelder bøger i de kategorier?
    Mange sommerhilsner mig 😄

    1. Hej Lisa

      Hvor er det skønt at høre, du følger med 🙂 Der er desværre meget få blogs tilbage, der er aktive – de fleste er vist flyttet på instagram. Der kan du med alt sandsynlighed finde rigtig mange under #bogblogger – det plejer at være der, der er masser at hente 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.