Sådan får du følgere på Instagram af Anders Hemmingsen

Sådan får du følgere på Instagram af Anders Hemmingsen

| Sponsoreret indlæg |

Sådan får du følgere på Instagram af Anders Hemmingsen

★★★★★

Titel: Sådan får du følgere på Instagram // Forfatter(e):  Anders Hemmingsen og Thomas Jensen // Forlag:  Politikens Forlag // ISBN: 9788740059830 // Serie: – // Udg. dato: 03-11-2021 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Sådan får du følgere på Instagram – en guide af Anders Hemmingsen giver dig det, du kommer for. En nem og letlæselig guide til at knække koden om flere følgere. Den egner sig til alderstrin 12 og opefter – hvilket giver fin mening ud fra aldersgrænsen på diverse sociale medier. En fin guide for begyndere der gerne vil forstå mekanismerne lidt bedre.

Sådan får du følgere – letlæselig guide til begyndere

Guiden henvender sig til de absolutte begyndere og er skrevet i letlæseligt og -forståeligt sprog. Den går igennem alt lige fra førstehåndsindtryk, biografi og inspiration til reklamer, sponsorerede opslag og shitstorms. Du lærer om, hvordan du kan finde inspiration og skille dig ud i mængden. Du lærer også om, hvordan du skal håndtere den store reklamemængde på Instagram. Du lærer ikke mindst om tålmodighed, godt content og jagten på anerkendelse. Især sidstnævnte er nok et af de mere personlige og vigtige afsnit i guiden. Her kommer Hemmingsen ind på det med ikke længere at være anonym, trolling og kun at gå til kanten.

Guiden giver dig en god allround basisinformation omkring det at gebærde sig på Instagram og få stablet en god konto på benene. Den indeholder også forskellige prøver, så du kan se om du har fanget det hele undervejs. Fin guide til begyndere på det sociale medie og til dem, der gerne lige vil få det basale helt på plads.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.