Papmaché-reglen af Hella Joof

Gæsteanmeldelse: Papmaché-reglen af Hella Joof

Papmaché-reglen af Hella Joof

Titel: Papmaché-reglen // Forfatter(e): Hella Joof // Forlag:  Gyldendal // ISBN: 9788702187816 // Serie: – // Udg. dato: 10-10-2016 // Original titel: – // Læst på: Dansk

Bogfinken bogblog

Dette er en gæsteanmeldelse skrevet af Betina Christiansen fra Lydboghylden.dk

Papmaché-reglen er en bog, der stadig har en stor plads i mit hjerte. Hella Joof leverer en fantastisk fortælling om livets uskrevne regler.

Leveregler der kan give dig et mere let livssyn

Det lyder måske som en cliché, men Hella Joof formår med Papmaché-reglen at præsentere en række leveregler, der kan hjælpe dig med at blive mere glad og lykkelig.

Igennem hvert af bogens kapitler præsenterer Hella Joof en ny leveregel. Da jeg hørte lydbogen, fik jeg flere gange et smil frem på læben. Både på grund af de sjove og tankevækkende betragtninger, men også fordi Hella Joof leverer en fortrinlig oplæsning af bogen, der kun kan gøre en i godt humør.

Med Papmaché-reglen minder Hella Joof os om, hvad der er vigtigt i livet og hvad vi bør trække på skuldrene af. Hun har gjort det nemt for os at huske ved at give levereglerne sjove, men meningsfulde navne.

Glimmer-reglen går igen i flere af kapitlerne og minder os om at samle på gode oplevelser – ”glimmer på og op på kaminhylden”. Samtidig opfordrer Hella Joof os til at trække på skuldrene over mindre gode oplevelser, så de ikke får en for stor plads i vores liv.

Der er en stor sammenhæng mellem kapitlerne, selvom levereglerne i hvert kapitel adskiller sig fra hinanden. Hella Joof leverer med Papmaché reglen et klart budskab – livet er mirakuløst og vi skal lade kærligheden få mest plads.

Jeg tænker ofte på flere af levereglerne i løbet af min hverdag og de giver mig altid et smil på læben og minder mig om at sige ”pyt”. Papmaché-reglen er klart en lydbog, som kan tåle at blive hørt flere gange!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.