Bogfinken – om og kontakt

Jeg hedder Benedikte Jensen og står bag denne bogblog Bogfinken, som jeg startede i 2015. Jeg har blogget i mange år på forskellige adresser og steder, men aldrig særlig fast. Jeg har dog altid haft lysten til at have et fast pusterum, og det er så (endelig) blevet her. Jeg er mange ting, men frem for alt har jeg altid været en bogorm og læst alt, jeg kunne komme til. Jeg lærte at læse inden jeg startede i skole, og det har altid været en stor styrke. Jeg lærte at læse, og at læse hurtigt. Det har dog vist sig at være både en fordel og ulempe. Tilbage i folkeskolen hvor der var “bibliotekstimer” elskede jeg også at låne og læse bøger. Jeg var den eneste, der havde særordning på biblioteket og måtte låne mere end 15 bøger om ugen. Jeg havde frit lejde, bare bøgerne blev afleveret til tiden.

Bogfinken - Benedikte Jensen - Bogfinkens bogblog

Bloggens indhold

Her på bloggen, skrives der om stort og småt indenfor bogsnak. Jeg læser mange bøger, og har valgt at gøre det til mit lille projekt at dele nogle af mine oplevelser i boguniverset med andre passionerede læsere. “Bogfinken” er mit åndehul i en travl hverdag fyldt med mange andre ting. Læsning er mit helle, min ting hvor jeg er i fred, får lov at synke hen og simpelthen bare slapper af. Bloggen her er steder, hvor jeg deler den side af mig selv.
Derudover er der småtterier i form af selvskrevne ting, men det er ikke meget det bliver til – endnu i hvert fald.

Privat

Privat er jeg fra 1987 og er bosat i Visborg, lige udenfor Hadsund i Nordjylland i et skønt bindingsværk, sammen med min søster og alle vores dyr.
Interesserne er mange, men dækker blandt andet over fotografering, bagning, anmeldelse af læste bøger, dyr og at nyde naturen og det den giver. Til daglig arbejder jeg som redaktionel koordinator ved et nyhedssite.

Kontakt til Bogfinken

For de gængse henvendelser kan du bare bruge kommentarfeltet til kontakt – jeg besvarer alle og svarer også gerne på spørgsmål.
Hvis du ønsker at henvende dig til mig i andet henseende – eksempelvis ang. sponsorerede indlæg eller andre samarbejder, kan du sende en mail på bogfinkensbogblog@gmail.com

2 tanker om “Bogfinken – om og kontakt”

 1. Hej Benedikte.
  Jeg er ny forfatter og søger noget anmeldelse af min bog. Jeg er stødt på dig gennem Karoline Hedegaard Brander.
  Jeg har skrevet en personlig bog fra “det virkelige liv”. Jeg mistede i 2016 mim første datter tæt på termin og skrev dagbog til hende det efterfølgende år, indtil lillesøster kom til verden. Alle dagbøgerne er nu udkommet på bog.
  Jeg har fået mange rosende ord med op vejen, men alle fra mit netværk, dvs. nogle der kender mig.
  Jeg kunne godt tænke mig en anmeldelse fra en “uvildig” og vil derfor høre, om du vil læse min bog?
  Den hedder “Kære Neya” og min landingpage er ved forlaget forfatterskabet.dk
  Jeg glæder mig til at høre, om det kunne være noget for dig.
  Med venlig hilsen
  Pernille Dam Nielsen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.